Monday, April 23, 2007

(happy)

Всички ме питаха няма ли да има пост посветен на моя Бо и аз казвах като му дойде времето! Е очевидно му дойде времето и за това го правя!
Ето
този човек - BenJito =>
е един супер точен човек, дори и от путка му майна той пак успява да е толкова точен и истиснки колкото винаги е бил.
Качествата на тоя човек са следните: не знае какво е да спре, да се откаже и да се върне назад - прогрес! Винаги точен и готов на всичко, за да постигне това, което иска! Никога не склонява глава и винаги има какво да каже по дадена тема... Просто пича има отношение към всичко и най - важното - собствено мнение. И още нещо - здраво стъпил на земята, винаги готов са помогне на приятел, да го развесели и да го накара да се чувства крал/кралица на света! Благодаря ти братле, че си до мен и винаги намираш начин да ме разсмееш! Супер много го оценявам! Продължавай да бъдеш истиски ;)





5 comments:

BenJito said...

nali za tova sa priqtelite - da se podkrepqt i uvajavat, nikoga da ne se predavat edin drug! Sega ne sym napravil ne6to osoveno, ama 4ertejyt me zove ;) ako me razbira6 na kyde biq!
Ti si edno ot nai - sladkite, to4nite i hubavi 4ove4eta na Zemqta! Obi4kam si te sis {}

Anonymous said...

ee brao Ves, 4e si slojila ne6to za Bo toi e naistina gotin i mno pe4en 4ovek i pone toi go zaslujava ;) Ei Bo trq da napi6at kniga za tebe :)

BenJito said...

Kami, nikoi nqma da napi6e kniga za men, za6toto, ako ima kniga, to az sam 6te si q napi6a. Az sym si az - pravq kakvoto trqbva, kogato trqbva, kakto si iskam...

Anonymous said...

e razbira se 4e ti 6te si q napi6e6 ama 6te e qko. Daje 6te sym edna ot pyrvite, koqto 6te si q kupq i 6te si iskam ovtograf li4no ot tebe.

Syreg said...

hahah, brat 6te stane6 best selyr.. haha ot tova, koeto az znam i na koeto sum bila svidetelka.. opredeleno da! :)