Friday, May 18, 2007

Сенсей





А бе незнам кой какво е слушал, ама е тоя пич ги реди доста добре, когато му изкочи нещо в ума го прави :) а ве заслужава си да се чуе, а когато чуеш не ти хареса поне едно пърче, то тогава брат няма да знам какво да ти кажа! :))



Сенсей:
Продължавам да се вдъхновявам от разликата между мен и комикът, който сменя си десена свеки ден. Политици – ляв, друг десен, по средата същите глупаци в главата с плесен! Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата създадени от нейното безличие. Ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек!! И чак след това да мечтаеш за корона върху своята глава, не да плюеш върху всяка протегната за помощ ръка. И щом на Вуте му е зле да викаш: “А, така! А, така!”

(Sensei ft Wosh MC, Yoko, Negara - Chovak na pokaz)

2 comments:

Anonymous said...

mi az ne sym go 4uvala, no tuka d`geto mi prati ne6to negovo i naistina ne e zle.

BenJito said...

ludi li ste wee, toq e absoliuten nenormalnik pi4a, mnogo kefi, a kak gi redi, auu teq koito ne sa slu6ali ideq si nqmat i sigurno nikoga nqma da idat! Pi4a e lud, s ludi rimi, mn dobre podredeni, samo 6a se nadqvam da ne se razligavi i da propadne kato nqkoi ob6toizvesni individi!