Thursday, May 24, 2007

Слънчев бряг

- So where are you from?
- Bulgaria, and you?
- Bulgaria.
- Сериозно ли?

Е тука сме на балната вечер, леко и небрежно изтупани, но също така и страшни сладурии :)
Е, тука как беше?...
- Ам.. аммм

Нашите три маймунки :)
Този избор беше много труден. Дали Жорж да избере мацката (аз) или пича (Влади). А и двамата го обичаме, но в крайна сметка хвана Ричи и зачезна кат дим.. хихихих :D
Ей тук гледахме изгрева, от който опуснахме така лека и малка част, ама това са подробности, нали така? Важното е да има шезлонг, яки хора, слънце, което да ти блести в очите, плаж, море и един добър фотограф ;)
Владии ;)
Двамата специалисти Влади и Жорж..
"А може ли още един път?"

Как да не му завидиш за тея гърди? хихи

... И нека всичко да направим животът на Влади тежък...

Жоржи и клоуна :)
Аз и Жорж, пием май ;)
Обяснения... мъже :D
Ричи, master-а на билярд :) не е нужно да казвам, че направо ни разбиха, ама това, разбирасе беше така, щото ги пуснахме (хаха вярвам ли си.. опаа - не!)
Ей от тоя кей започна всичко :)


Много се радвам, че оня така заветен ден 19. 05. 2007, някакъв пич ме спира и ме пита да снимам него и приятелите му. Ок, немаше ядове, пича лафи на английски, не е от тука, снимам и бягам :) ама то взе, че ми стана интересно, щото снимаш и се чува само:
- Оne more.
Ок, няма проблеми, още една, ама нее, сега пак на друго място да ги снимам. Е то бива ли такова нещо да не завържа разговор аз.. хаха и се стигна го онзи момент, в който "тъмната" истина излезе на яве.
- So where are you from?
- Bulgaria, and you?
- Bulgaria.
- Сериозно ли?
И то кво го мислих, а кво се оказа :) Пичовете от Плевен, в нашия хотел, балната им вечер с нашата.. ебати якото.
Така след извесно време се намерихме по стаите, а това очевидно им е било супер трудно, ама тва е др история ;) И общо взето така се почнаха нашите отношения. Хубавото е, че се спогодихме, така да се каже, супер добре се разбирахме и странните типове от кея се превърнаха в най - предпочитаната компания за кафе (които не даваха ние да платим, леле какви спорове ставаха), за билярд, за белот или просто да повисиш в стаята им, защото винаги ще намерите за какво да говорите, никога няма ти е скучно, а ти ще бъдеш заобиколен от яки хора ;) Много се радвам, че Жоржи ме спря, че се сприятелихме, че много добре се разбиряхме и както се очертава (за наше щастие) ще продължаваме да се разбираме!
12 а и 12 а RuLz

7 comments:

Anonymous said...

Neven4eto:
hahah mai ot vylnenie avtorkata e dopusnala pravopisni gre6ki :P

Anonymous said...

Neven4eto:
a na4inyt, po koito sa se zapoznali napravo me razbi - hahahahaaxaxaxaxax :P

ImmortalLili said...

:P du6iciiiiiii... leleeeee taka mi e mu4no za tiq sladuri.. o6te malko i pak 6te se razpla4a

Syreg said...

nedei lili, ponedelnik e super blizo :*

Succubus said...

Hora, pred koito, mojesh da se otpusnesh bez da se pritesnqvash. Prikazkata beshe bezkrai, hodihme po pokriva, gledahme izgreva, valq ni dyjd, praviha ni izprashtane. Kazah im go togava, zaslujavat si uvajenieto.

BenJito said...

Gledam qko ste si prekarali, a taka i trqbva :) za teq pi4ove, 4e sa pe4eni, 6tom kazva6 Vesko zna4i e taka :) A da kaja mn malko hora ima ot pleven kydeto sa pe4eni!
I vse pak ta obi4am we Ves :)

Anonymous said...

Mno qko ste si izkarali Vesi i se radavam, 4e ste se zapoznali s tezi gotini mom4eta naprao №1. :):):)